neděle 7. února 2016

Review #37 Sara Shepard - Hra na schovávanou

Ahojky,
máme tu pokračování další série.

Název: Hra na schovávanou

Originální název: Hide and Seek

Série: Hra lží #4

Autor: Sara Shepard

Žánr: drama, romance

Nakladatelství: BB art

Počet stran: 198

Rok vydání: 2014

Hodnocení na Goodreads: 4,08/5

Anotace: Když jsem ještě žila, naše rodina mi připadala dokonalá. Adoptivní rodiče mě zbožňovali a mladší sestra Laurel se mě snažila ve všem napodobit. Ale když teď moje znovunalezená sestra-dvojče Emma zaujala mé místo a pátrá po mém vrahovi, obě zjišťujeme, jak je tahle rodina ve skutečnosti problematická. Laurel dolézá za mým bývalým klukem a na Emmu vrhá nenávistné pohledy. A ukazuje se, že rodiče něco obrovského tají – mohlo by to být důvodem mé smrti? Jak daleko hodlají zajít, aby udrželi tajemství pod pokličkou? Mně už nikdo neublíží, ale Emma to ještě může pěkně schytat. A jestli si nedá pozor, půjde pod kytičky i ona…
Emma dále zjišťuje, co stalo osudnou noc jejímu dvojčeti a přitom se snaží zvládnout současné dění v jejím životě. Není to pro ní lehké a co teprve, když zjistí něco strašného...

Emma se pomalu, ale jistě začíná stávat přesnou kopií Sutton a přitom se snaží zjistit, kdo Sutton zabil. I přestože musí zvládat tolik věcí najednou si docela dost nechává chladnou hlavu. Ale někdy teda to hodně nezvládne no. Ale je bojovná a odhodlaná za každou cenu získat odpovědi ohledně poslední noci Sutton.
Sutton to všechno vidí jako divák, takže to taky není pro ni lehké. Ale občas si dokonce vzpomene i na nějaký útržek vzpomínky z té noci. A chvilku potom to zjistí Emma, takže je to fajn.

Děj se zase posunul o kus dál a zase vyřadit další podezřelé osoby. Ale pořád toho Emma spoustu neví, ale zato se dozvěděla věci, které vůbec vědět neměla. Nemá to lehký no. Ani jí to nikdo neusnadňuje, a to vůbec nikdo... Ale dozvěděla se jednu hodně zásadní věc a to že vlastně Sutton není adoptovaná.

Obálka je jako vždy dost pěkné, ale zase bych jí vytkla tu zadní stranu. Ale jinak text bez chyby a pěkně upravený.

Celou řadu rozhodně doporučuji. Vlastně bych doporučovala jakoukoliv knížku od Sary Shepard.

Plusy:
- děj
- postavy
- obálka
- text
- napínání

Mínusy:
- zadní část obálky












Žádné komentáře:

Okomentovat