úterý 22. března 2016

Review #53 J. Lynn - Láska pod parou

Ahojky,
máme tu pokračování série Frigid.

Název: Láska pod parou

Originální název: Scorched

Série: Frigid #2

Autor: J. Lynn/ Jennifer L. Armentrout

Žánr: romance, drama

Nakladatelství: Baronet

Počet stran: 272

Rok vydání: 2015

Hodnocení na Goodreads: 3,86/5

Anotace: Někdy na vás život zanechá stopu.
Vysokoškolačka Andrea většinu času neví, jestli chce Tannera políbit, nebo mu jednu vrazit. Je vážně sexy, s tím svým svůdným pohledem a vypracovaným tělem, ale je to především velký hráč a jeden druhého nedokážou vystát déle než pár minut. Až doteď.
Tanner si je vědom, že mají s Andreou dlouhý vztah plný lásky i nenávisti, ale on chce od ní mnohem víc té lásky. Chce ji. Dnes i zítra. Čím víc ji však poznává, tím je mu jasnější, že Andrea má problém. Balancuje na hraně, a kdykoli se ji Tanner pokusí zachytit, proklouzne mu mezi prsty.
Andree se život vymkl z rukou a nezáleží na tom, že jí chce Tanner pomoci, protože jakmile se vše rozpadne na kusy a ona se řítí ke dnu, jedině ona sama se může zachránit.
Někdy vás život donutí pro lásku těžce bojovat...

Andrea se potýká s problémy s pitím alkoholu, ale nechce si to přiznat. Stejně jako si nechce přiznat, že má city k Tannerovi. A nedokáže překousnout, že s ním musí jet na hory, ze kterých se stejně rychlé vrátí. Ale pak se stane něco, co nikdo nečekal a Andree se změní celý život...

Andrea byla místy až dost zvláštní, ale dalo se to zvládnout. Neměla jsem jí zase tak ráda, ale dalo se to. Byly někdy i o dost horší hrdinky, takže tahle byla ještě dobrá. Ale její stav mi připadal až tak reálný, že to bylo něco.
Tanner byl pro ně trošku záhada a tak pořád ještě okolo něj tápu no. Ale byl taky dobrou postavou.

Děj byl něco jako u první knížky ze série, ale pořád to stálo za to a dost jsem si knížku užila. Děj měl spád a byl napjatý až pomalu do konce. Byl dobře napsaný. Prostě mi autorčin styl psaní sedí. Vlastně je to moje nejoblíbenější autorka. Děj byl jednoduchý, ale měl své kouzlo jako každý. Tady to bylo zase něco jiného a musím říct, že byl i dost neobvyklý (pro mě tedy).

Obálka je jako docela hezká, i když mě tedy nezaujala. Text byl bez chyb a přehledný. Takže knížku a vlastně všechny knížky od Jennifer L. Armentrout velmi doporučuju!

Plusy:
- děj
- postavy
- obálka
- námět

Mínusy:
- podobnost s prvním dílem
- obálka





Žádné komentáře:

Okomentovat