pátek 11. března 2016

Review #49 Sara Shepard - Ohrožené

Ahojky,
dneska tu máme předposlední díl Roztomilých malých lhářek.

Název: Ohrožené

Originální název: Toxic

Série: Roztomilé malé lhářky #15

Autor: Sara Shepard

Žánr: romance, drama

Nakladatelství: BBart

Počet stran: 253

Rok vydání: 2015

Hodnocení na Goodreads: 3,83/5

Anotace: Žádný zloduch si nezaslouží klid.
V pensylvánském Rosewoodu konečně začalo léto, a s ním odpoledne u bazénu, maturity, a konec skandálu, který městečkem otřásal celé roky. Jak alespoň všichni věří. Už je to pár týdnů, co policie zatkla stalkerku a vražedkyni známou jako A. Jen Hanna, Aria, Emily a Spencer vědí, že pravá A je stále na svobodě. Dokud to tak bude, nic se nevrátí do svých kolejí… Roztomilé malé lhářky by si měly hlídat záda. Tentokrát je A rozhodnutá, poslat čtyři krásky ke dnu – jednou pro vždy.
Lhářky nemají od Ali nikdy pokoj. Všechny ve svém životě zažívají pády i úspěchy, ale nikdy Ali neuniknou a co teprve, kdy na ně když na ně nachystá past? A ta past klapne... A někdo skončí za mřížemi...

Postavy se dají popsat, ale je jich dost, takže to chce přečíst celou sérii. Ale je vidět, jak se  každém díle některé postavy trošku změní.

Děj se postupně dramatizuje a člověk čeká, kdy nastane ten BUM a většinou je to na konci knihy (už je to trapný). Ale jinak to nemá chybu. I když je série natáhnutá už na 15 knížek, tak to opravdu nemá chybu.

Knížku jsem si fakt užila a těším se až si přečtu další díl. A ten bude závěrečný a já budu moct odškrnout další sérii jako přečtenou. Já snad ani nevím, co o týhle knížce říct. Text bez chyb a pěkně upravený a obálka je taky dost pěkná.
Celou sérii určitě doporučuji.

Plusy:
- obálka
- děj
- postavy
- text
- překvapení

Mínusy:
- nic jsem nenašla









Žádné komentáře:

Okomentovat